2 sept. 2009

SOLIDAARISUUTEMME JULKISTA ILMAISUA TARVITAAN !

TUKI VENEZUELALLE JA PRESIDENTTI CHAVEZILLE- MIELENOSOITUS

LATINALAISEN AMERIKAN ITSENÄISYYDEN JA YHTENÄISYYDEN PUOLESTA !

Helsinki

Tuomitsemme:

Usan ja Colombian sopimuksen koskien seitsemää sotilastukikohtaa Colombian maaperälle.

Tällaisten sotilastukikohtien rakentaminen aiheuttaisi uhkan muille alueen maille, ja horjuttaisi koko alueen tasapainoa.

Median ja USAn harjoittaman mustamaalauskampanj an Venezuelan bolivaarista vallankumousta ja erityisesti sen johtohahmoa, Venezuelan presidentti Hugo Chavezia kohtaan

USAn ja sen latinalaisamerikkal aisten liittolaisten viha- ja agressiokampanjan ALBAA, Bolivaarista vaihtoehtoisyhteist yöliittoumaa vastaan.

Hondurasin vallankaappauksen ja USAn edelleen jatkuvan taloudellisen tuen sen kansan vastarintaa tukahduttavalle ja törkeästi ihmisoikeuksia loukkaavalle de facto hallinnolle

Edellytämme että

Latinalaisen Amerikan valtiot saavat itsenäisesti ja suvereenisti päättää omasta tiestään,. joutumatta pelkäämään ja varustautumaan interventioiden tai ulkoa tuettujen vallankaappausten varalta, sankarillisissa ponnisteluissaan yrittäessään nostaa kansansa vuosisataisesta, kolonialismin ja imperialismin synnyttämästä köyhyydestä ja kurjuudesta.

Presidentti Manuel Zelaya pääsee viimein takaisin virkaansa täysin valtuuksin, ja Hondurasin demokratia ja laillisuus palautuvat.

Latinalainen Amerikka saa rakentaa alueestaan rauhanvyöhykkeen, kuten sen presidentit UNASURin kokouksessa Barilochessa, Argentiinassa. viime viikonloppuna kaavailivat

Mielenosoitus tapahtuu perjantaina 4.syyskuuta 2009 Venezuelan lähetystön edustalla Bulevardi 1 A, kello 17 alk., ja liittyy kansainväliseen anti-imperialistise en ja Venezuelaa tukevaan vastaoffensiiviin: samoina päivinä ja samoin teemoin osoitetaan mieltä ainakin Norjassa, Hollannissa, Portugalissa, Barcelonassa, Bilbaossa, Genevessä ja Brysselissä sekä lukuisissa Latinalaisen Amerikan maissa. Tervetuloa sankoin joukoin – bienvenidos todos ! SOLIDAARISUUTEMME JULKISTA ILMAISUA TARVITAAN !

...siispä korotankin kansallisen äänen, joka yhtyy suureen kansainväliseen; aina imperialistit kuulla saa sen: JENKKI, GO HOME !

HANDSOFFVENEZUELA- FINLAND ry