20 abr. 2010

Uitnodiging 21 april 2010: AFGELAST

Helaas de lezing die gepland was op woensdag 21 april 2010,gaat niet door
Deze annulering is het gevolg van de opschorting van het vliegverkeer in Europa vanwege de vulkaanuitbarsting op IJsland, omdat de spreker van de lezing, de heer Fadi Kallab, hierdoor niet aanwezig kan zijn.
Uitnodiging AFGELAST
De Ambassade van de Bolivariaanse Republiek van Venezuela in het Koninkrijk der Nederlanden, samen met de Bolivariaanse Kring van Nederland, heeft het genoegen u uit te nodigen voor de conferentie "Het Westen met een Coup tegen de oneerbiedige Democratie”, in het kader van de herdenking van tweehonderd jaar Onafhankelijkheid.

Tweehonderd jaar geleden, op 19 april 1810, was de opstand van de criollo’s in Caracas van doorslaggevende factor voor de pogingen een Venezolaanse Republiek op te richten: na het langdurige, heldhaftige inheemse verzet en de opstand van uit Afrika afkomstige slaven en onderdrukte mestiezen tegen het Spaanse Rijk.

Vandaag de dag streeft het Venezolaanse volk naar een 21e eeuwse, socialistische constructie van de Bolivariaanse Republiek, onder leiding van onze President Hugo Chávez Frías.
In Latijns-Amerika zetten onze volkeren zich in voor het waarborgen van de soevereiniteit en de ontwikkeling van het Groot Vaderland (Patria Grande), gebaseerd op solidariteit, samenwerking en complementariteit, zoals ook werd uitgesproken bij de oprichting van de Bolivariaanse Alliantie voor de Volkeren van ons Amerika - Handelsverdrag van de Volkeren (ALBA - TCP).

Spreker:  De heer Fadi Kallab
Fady
Advocaat,Lid van de Raad van Bestuur van
"het Centrum voor Socialistische Studies Jorge Rodríguez"

Dictadura